Primăria Lăpuş

Carte de oaspeţi

Carte de oaspeţi este dedicată oaspeţilor acestui site, fiind un loc în care ne puteţi împărtăşi impresiile dumneavoastră.


Mesajele voastre

Adrian din Tg Lapus spune:

Frumos site ! Bravo Voua !

Mesaj scris în data de: 03.01.2012

Daniel din Piatra Neamt spune:

Cat de des actualizati siteul orasului?

Mesaj scris în data de: 18.06.2011

Vasile Pop din Lapus spune:

O pagina web rezonabila, dar normal era sa imi cereti voie sa folositi poza :) Teoretic puteam sa invoc drepturi de copyright. Nu e cazul, evident.

Mesaj scris în data de: 21.08.2009

Nicolae Ene din Bucuresti spune:

Am fost in Lapus in 1999 si in 2001 si am campat in corturi langa Manastirea Ruoaia , pe atunci inca in costructie. Un loc minunat si binecuvantat de Dumnezeu precum intreaga zona . Un loc unde ne-am simtit ca in RAI . M-am bucurat sa regasesc in paginile de prezentare ale primariei si moara de apa a lui Viorel, primul om cu care ne-am imprietenit pe data si pe a carui familie am cunoscut-o . Oameni deosebiti pe care ma bucur sa-i salut cu aceasta ocazie . As avea de facut o recomandare catre Consiliul Primariei : Necesitatea gasirii unor fonduri pentru construirea unei gropi de gunoi ecologice intrucat , la data cand am fost noi acolo , nu exista asa ceva . Personal , ne-am carat cu gunoiul in saci , in masina , multi Km. pana am putut sa-l aruncam intr-un loc cat de cat amenajat. Succes in tot ce intreprindeti si salutari tuturor lapusnenilor ! Nicolae Ene , e-mail:nkk_ene@yahoo.com

Mesaj scris în data de: 16.07.2009